2013. október 1., kedd

Art Bazaar minden hónap harmadik vasárnapján!

Art Bazaar minden hónap harmadik vasárnapján! 

Megszületett a megállapodás, miszerint fix időben, minden hónap harmadik vasárnapján tartunk MÜSZI-ben design piacot és kiállítást. 


"MÜSZI, mint a kulturális piac generátora
Célunk egy olyan kreatív alkotói bázis működtetése, amely ugródeszkaként szolgálhat független művészek számára olyan központi platformot biztosítva, ahonnan könnyebben érvényesülhetnek összművészeti projektjeikkel.
A tervek szerint a MÜSZi rezidensei kollaborálva egymással újabb művészeti formákat kísérletezhetnek ki, demonstrálva az alkotói közösség exkluzív egyediségét és páratlan lehetőségeit."
- MÜSZI filozófiája


A Budapesti Művésztér csoport piacainak is elsődleges célja, hogy közösségi alapon megjelenési lehetőséget nyújtson minden feltörekvő alkotó számára. A hasonló filozófia és céljaink alapján nem meglepő, hogy a Corvin Áruház Művelődési Szintje lett leggyakoribb, most már állandó helyszíne az Art Bazaar-nak. 

Októberi piacunkat 20-án (vasárnap) tartjuk, 15:00-19:00 óráig várunk minden kedves érdeklődőt!


A változatos, saját kezűleg készített termékeink közül mindenki megtalálja a neki leginkább tetszőt. Legyen az táska, ékszer, egyéb kiegészítő vagy akár könyv, natúrkozmetikum és lakásdekoráció.

Az előző, szeptemberi vásárunk nyereményeit is ezen a rendezvényen vehetik át szerencsés nyerteseink!

A következő tervezők felajánlásai közül lehet választani:

Takács Anikó - Flowers 7 Fashion

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése