2013. november 30., szombat

Art Bazaar - Bemutatkozik a Párkapcsolati szakácskönyv

Valami különleges - ráadásul kettő...amit ha megszámolok, legalább három:

Egy vallomással kell kezdenem: nem vagyok írónő, legalábbis nem érzem magam annak. A könyveim "csak úgy" lettek, és bár általam születtek, mégis önálló lénynek tekintem őket. Vagyok emellett anya (öt csemete vállalta magára, hogy azzá farag), mérnök, feleség és még számtalan címke boldog tulajdonosa. 


 A nemrég megjelent Párkapcsolati szakácskönyv (avagy már megint elsóztam, most mit csináljak???) egy humoros, öniróniával fűszerezett kis könyv, ami a nevetéssel oldja a lélek sokaknál megkérgesedett burkát, hogy aztán a bőr alá bújva addig csiklandozzon, amíg a tudás önkéntelenül is rést talál és máris kilóg a lóláb...

Ajánlható azonnali fogyasztásra mindenkinek, akinek már volt párkapcsolata és akinek lesz párkapcsolata. Ennek a könyvnek a mondanivalóját mekkey péter karikátor (szigorúan kisbetűvel!) rajzai teszik még emészthetőbbé. (https://www.facebook.com/parkapcsolati.szakacskonyv.oldala)


A sorsfonat másképp különleges, egy igazi ikerregény, amit maga az Élet írt személyesen, mi csak lejegyeztük. A történet másik főhőse és egyben írója Németh Atilla Atarvis. Két ember története, akik megrendelték, majd meg is kapták egymást-mint a mesékben- igen ám! Csakhogy a valóságban nem ez a happyend, hanem bizony a kalamajka csak ekkor kezdődik.

A történetbe belefonódnak az "ex-ek", a gyerekek és mindenki, akinek a sorsa érinti a miénket. Hétköznapi és nem hétköznapi ugyanúgy, mint minden ember élete. A könyv szerethető, elgondolkodtató, őszinte, vidám és szomorú, mint az ÉLET maga. (https://www.facebook.com/pages/Sorsfonat/623989717647478

Csontos Edina 

Bemutató a karácsonyi Art Bazaar-on 17:00-kor! 
Csontos Edina: szerző 
Németh Atilla: szerző (Sorsfonat) 
mekkey péter karikátor (szigorúan kisbetűvel)(Párkapcsolati szakácskönyv) 
Dr. Agócs-Jesztei Ágnes: moderátor

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése