Art Bazaar

A Budapesti Művésztér csoport március 17-én indította az Art Bazaar nevű rendezvénysorozatát. Budapest első közösségi alapon, a tervezők aktív közreműködésével létrehozott vásár a megjelenési lehetőséget nyújt minden feltörekvő alkotó számára. Képző és iparművészeken kívül más művészeti ágak képviselői is bemutatkozhatnak, ezen kívül mindig nyitottak vagyunk új kezdeményezések támogatására is. 


A csoport tagjai korábban is információcserével segítették egymást vásárok, kiállítások és egyéb rendezvények kapcsán. Mióta saját vásárainkat szervezzük, a tagok segítenek az események reklámozásában, felhívják ismerőseik figyelmét a rendezvényre, szórólapoznak, dekorációt, különböző reklámeszközöket készítenek a közösség érdekében. Az összeszokott csapat már nem csak a vásárokon találkozik, különböző csoporttalálkozókat is szervezünk, hiszen egy kötetlen beszélgetés mellett jobban megismerhetjük egymást. 

Vásáraink mindig központi helyen, tömegközlekedés és az autóval érkezők számára is könnyen megközelíthetőek. Eddigi helyszíneink a Blaha Lujza téri a Corvin Áruház Művelődési Szintje, a Király utcai Central Passage, az Erzsébet téri Fröccsterasz, a Vas utcai Casa de la Musica. 


Nálunk az egyedi, saját kézzel készített termékeket a lehető legkedvezőbb árakon, közvetlen a tervezőtől vásárolhatják meg az érdeklődők, kialakítva a vásárló és az alkotó közötti valódi kapcsolatot. Ezen kívül időszakosan hirdetünk meg nyereményjátékot is, ahol több kiállító értékes felajánlásit nyerhetik meg a szerencsések.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése