2013. július 14., vasárnap

Art Bazaar . Casa de la Musica

A Budapesti Művésztér csoport ezúttal új helyszínen a Casa de la Musica Hostelben tartja következő művészpiacát.


Első kézből, legkedvezőbb áron, közvetlen a tervezőtől vásárolhatnak egyedi design termékeket 16 órától egészen este 21 óráig.


Ezúttal aki vásárol nyerhet is!

Értékes nyereményeket sorsolunk ki több alkotó felajánlásának köszönhetően. Időpont: 
2013. július 20. szombat
16:00-21:00

Helyszín:
Casa de la Musica - Bp. Vas u. 16."A Casa de la Musica Budapest történelmi belvárosában egy régi bérház átépítésével nyerte el mai vidám arculatát. A ház sokszínű funkciójánal betöltéséhez szükséges - és a gyakorlati szempontok figyelembe vételével került kialakításra, mely Európában egyedülálló gondolat. Az épületben létrehozott, több saját bejáratú terem, helyszín sokoldalú lehetőséget kínál rendezvények számára."


Megközelítés:

A ház Budapest szívében, a Palotanegyedben, az Astoria és Blaha Lujza tér között (Uránia) a Vas utca 16. címen található.


Az épület a 2-es (Astoria, Blaha) és a 3-as metroval (Kálvin tér) egyaránt könnyen megközelíthető, valamint a 4-6 villamos és több busz vonalához is közel helyezkedik el.


A gépkocsival érkező vendégek az épület közelében, a Nemzeti Múzeum mögött található Pollack Mihály téri 440 férőhelyes parkolóházban és a környező utcákban parkolhatnak.
View Larger Map

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése